Double , more, better, goedkoop,  zo als we zo graag hadden gewilt hebben we nu!

Everyday Compleet Fotograaf

Zekerheid Service Betaalbaar

 

Zekerheid  Service  Betrouwbaar


Nieuw:  Een Dienst voor een Dienst


Wist u dat Everyday Compleet Fotograaf zeer goede referenties heeft.

De flexibele creatieve werkstijl ongeacht het weer unieke sfeerbeelden maakt.

Voor foto's van E.C.Fotograaf

400 jaar Rijksuniversiteit Groningen. RUG 400 jaar!
 In 2014 bestaat de Rijksuniversiteit Groningen 400 jaar! Dat moet je hebben gezien. E.C.Fotograaf was er bij en heeft een aantal links voor u direct naar de foto's op de website van de festiviteiten van een geslaagd jubileum jaar.
 • Tentoonstelling "Uit de Schaduw" Universiteitsmuseum  > link < 
 • Optreden interactief "D.N.A. Experience " Vismarkt Groningen > link<
 • "Studentengala gala mysteria" 13.000 bezoekers in de Martinihal > link tovenaar <
 • Daarnaast was E.C. Fotograaf actief bij de opening door Zijne Hoogheid de Koning         Nederland Willem Alexander, Fotografie Werk Sacha de Boer door Groningen.
 • Op de website  > link < een overzicht van op enkele activiteiten na gefotografeerd.

Wij hebben en doen met veel plezier opdrachten voor:


 • Voetbalverenigingen, Scholen, bedrijven, groepen, stichtingen, organisaties, 
 •  Particulieren waaronder bijvoorbeeld familie portretten, baby en natuur fotografie.

Maar ook Jubileums en verjaardagen op speciale locaties. En vrienden en familie van Basis-, Middelbaar-, Hoger Beroepsonderwijs en nu ook de Universiteit in Groningen.


Wij helpen of doneren aan
Stichtingen en goede doelen. En om af te sluiten. De Wijkkrant gaan we voorzien van foto's en helpen daar belangeloos voor mee.
** Goede doelen!!

En de goede doelen zijn wij op afgestemd. Niet iedereen benut of kan simpelweg maatschappelijk gewenst zich profileren of uiten met zijn kennis, vaardigheden en/of  iets waar hij goed in is. Door welke oorzaak dan ook. Natuurlijk worden bewust veroorzakende partijen die wel wat extra kunnen gebruiken uitgesloten. Daarom kiest u met ons samen het doel.

Sector Noord is de snelst groeiende onderdeel maatschappelijke fotografen van E.C. Fotograaf.

Dit komt mede door de veelzijdige
vakgebieden, duidelijkheid, heldere communicatie, transparant. . waarvoor 1 unieke foto al aangenomen wordt om voor u te bewerken naar een juweel, en dan geen raw formaat, nee geslepen en met service voor u!! en uiteindelijk ook de goede doelen die mee profiteren. ______________________________________________________________________
 • Wist u dat u  7 dagen per week en 24 uur per dag bij ons terecht kunt.
 • Wij geven gratis advies en informatie
 • U kunt altijd onder het genot van een kopje koffie uw vragen en ideeën met ons bespreken.
 • Wilt u liever direct een hobby fotograaf of informatie aanvragen? Mail ons dan direct:
>>>klik hier op het vierkante blokje om direct naar contact toe gaan<<<
Omdat wij alleen in de hobby- of familiesfeer onze fotografie uitoefenen. Zijn wij niet btw plichtig en volgens de belastingdienst. Die zeggen  Dan bent u voor ons geen ondernemer. U hoeft dus geen btw te betalen en u hoeft ook niets te vermelden in uw aangifte inkomstenbelasting. zonder winstoogmerk ,


De oorsprong en start heeft een Belgische titel. vereniging in België. Met leden in Nederland en uit de oorspronkelijke Belgische grondgebied..
naar Belgisch recht, heeft de vereniging zonder winstoogmerk in de eerste plaats een ideële doelstelling en geen commerciële doelstelling. Dat wil niet zeggen dat een vereniging zonder winstoogmerk, in bijkomende orde, geen winst mag maken bij de uitvoering van haar maatschappelijk doel. Ze mag dat wel, maar mag nooit deze winst uitkeren aan de leden van de vereniging. Dergelijke winsten mogen enkel gebruikt worden ter realisatie van het ideële doel en nooit tot persoonlijk materieel voordeel van de leden.


Fotografie en copyright

De foto's op deze website staan onder bescherming van internationale auteursrechten -ook wel copyright genoemd- volgens Artikel 1 van de Auteurswet 1912 en deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, ge(her)publiceert, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, zij het in drukwerk of elektronisch, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf. Opzettelijke schending van het auteursrecht is een misdrijf en kan met hoge geldboetes en/of gevangenisstraf worden bestraft. © Everyday. Compleet. Fotograaf

Algemene voorwaarden op aanvraag middels de mail.

UA-46472144-3